Voluntariat – Angajare

 

Stagii de voluntariat

voluntariat Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare oferă oportunități de voluntariat tinerilor și studenților (studenți sau absolvenți) sau oricăror persoane interesate să acumuleze cunoștinte și să se implice în activitătile și proiectele desfășurate în cadrul organizației.

Stagiile de voluntariat se desfășoară pe o perioadă de minimum 3 luni și sunt neremunerate.

Dacă doriți să:

  • vă implicați în proiecte privind combaterea discriminării și construirea de modele pentru dezvoltare comunitară și incluziune socială, piața muncii, ocuparea și integrarea pe piața muncii a tinerilor, categoriilor defavorizate și (re)integrarea socială a migranților;
  • dobândiți experiență relevantă și acces la informații noi și să aveți posibilitatea de formare și instruire permanentă;
  • participați la diverse evenimente și activități socio-culturale și recreative;
  • participați la acțiuni ce au ca scop stabilirea de parteneriate și colaborări naționale și internaționale;
  • faceți parte dintr-o echipă tânără și activă, într-o atmosferă deschisă de lucru;
  • învățați cum se scriu și se implementează proiectele;
  • vă îmbunătățiți abilitățile profesionale și competențele interculturale,

vă rugăm să transmiteți un CV actualizat, cu precizarea disponibilității pentru efectuarea stagiului la adresa: asociatianovapolis@gmail.com.

Dacă aplicați, vă rugăm să rețineți că vom contacta numai în cazul în care profilul dumneavoastră corespunde nevoilor noastre curente. Vă mulțumim!

Angajare

job1Oportunitățile de angajare sunt anunțate pe această pagină.

 

 

Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare anunţă deschiderea procedurii de selecţie pentru angajarea  de ”Expert migrație si integrare” în cadrul proiectului ”INTEGRARE+: Servicii și asistență pentru migrați în Regiunea 2”, FAMI/15.03.02. Detalii suplimentare se găsesc în termenii de referință de mai jos. Deadline 05.12.2016.

termeni-referinta-expert-migratie-si-integrare